AZ ELEKTROMOBILITÁS ELŐNYEI

grafikon

Több előny, kevesebb kiadás

     Növelje vállalkozásának jövedelmét
     Csökkentett karbantartási költségek és az elektromos járművek
     hosszabb élettartama
     Adózási ösztönzők elektromos autók és infrastruktúra
     vásárlására (országonként eltérő)

Környezet kímélő

     Nulla károsanyag-kibocsátás és kevesebb szennyezés

Kevesebb stressz, több idő

     A korlátozott forgalmi övezetekbe való belépés lehetősége
     Parkolási lehetőség kijelölt területeken
     Egyre gyorsabb, erősebb töltőállomások

Kinek ajánljuk a JOINON szolgáltatásait?

JOINON

Teljes termékválaszték minden típusú elektromos jármű töltésére. Az I-ON család, melyet nyilvános helyekre terveztek, valamint az EASY család, amelyet otthoni és magánjellegű hozzáférésre terveztek (magánlakások, lakóházak, vállalkozások).

Image

Szállásadók

Image

Sport létesítmények

Image

Kereskedelmi résztvevők

Image

Parkolási társaságok

Miért válassza a JOINON-t?

JOINON

KULCSRAKÉSZ

Komplett szolgáltatás, amely magába foglalja a töltőállomások tervezését és telepítését, valamint az értékesítés utáni karbantartást, és 24 órás támogatási szolgáltatásokat.

MEGNÖVEKEDETT LÁTHATÓSÁG

A töltési pontok helymeghatározása az App-on keresztül
növeli az állomások láthatóságát, nem csak JOINON felhasználók számára, hanem minden olyan felhasználó számára, aki aktív szerződéssel rendelkezik.

SZÁMLA KEZELÉS

A JOINON a töltési műveletekből származó bevételeket közvetlenül az állomás tulajdonosának utalja, anélkül, hogy külső szervezeti és adminisztratív erőforrásokat kellene felhasználnia.

TÁVFELÜGYELET AMIN KERESZTÜL

a csatlakozók és a , töltés állapotát és az oszlop működését felügyelheti a szolgáltató.

Töltés indítási módok:

Autostart

RFID kártya

App

MELYEK A JOINON ELEMEI?

aljzat

Aljzatok

A töltőaljzatok, védő- és mérőeszközök, valamint a teljes szerkezet a Gewiss termékcsalád tagjai, ezáltal a JOINON ideális megoldást jelent a legigényesebb OEM ügyfelek számára is, garantált minőségű, 100%-ban megbízható termékek keresésekor.

tolto

Töltőállomások

Bármilyen típusú elektromos járművel kompatibilis, vandál-biztos, kültéri oszlop és falra szerelhető kivitelben kapható. A JOINON töltőállomások bármilyen típusú parkolóhelyre felszerelhetők, hatszögletű kialakításuknak köszönhetően. Célzott felhasználói tapasztalaton alapuló tanulmányoknak és a piacon elérhető legmagasabb fokú védelemnek köszönhetően (IP55) egyedülálló a kategóriájában.

Az állomásokat az ügyfél teljes mértékben testreszabhatja. Vandál-biztos festékkel védve.

marka

Márka App & platform

Minden olyan vásárló számára, akit érdekel a piacon lévő elektromos töltőállomás, a JOINON felügyeleti platformot és teljesen testreszabható alkalmazást biztosít. Ezenkívül egyéni színekkel és grafikákkal ellátott töltési infrastruktúrát is biztosít, így az ügyfél komplett megoldást kap hálózatának és ügyfeleinek kezelésére.

szamla

Számlázás

A JOINON a töltési műveletekből származó bevételeket közvetlenül az állomás tulajdonosának utalja anélkül, hogy külső szervezeti és adminisztratív erőforrásokat kellene felhasználnia.

szerviz

Szerviz szolgáltatás

Professzionális, azonnali szolgáltatás, amely mindig elérhető. Garantált ügyfélszolgálat és technikai támogatás a JOINON ügyfelek számára.

join

JOINON App & roaming

A töltési pontok helymeghatározása, az App segítségével növeli az állomások láthatóságát, nem csak a JOINON felhasználók számára, hanem az összes olyan felhasználó számára is, akik más szolgáltatóval rendelkezik hasonló szerződéssel.

Bővebb tájékoztatás

Amennyiben szeretne többet megtudni az elektromos autótöltők telepítésével kapcsolatosan, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

Sysco-Lux Kft.