Kommunikáció mérnöki precizitással

Vállalatunkat folyamatos megújulás és fejlődés jellemzi. Büszkék vagyunk arra, hogy a közel tíz éves fennállásunk óta komoly változásokon mentünk keresztül és ma már nagy szervezetekre jellemző partneri körrel, referenciákkal és jó gyakorlatokkal rendelkezünk.

Ennek a dinamikus növekedésnek köszönhetően időszerűvé vált kommunikációs tevékenységünk újragondolása is, potenciális megrendelőink és munkatársaink felé egyaránt.

Ezért tudatos, kutatómunkára épülő, átgondolt márkafejlesztésbe kezdtünk, mely kiterjed az arculatunk vizuális elemeire, illetve az üzenetek tartalmára is.

Büszkén mutatjuk be az új megjelenés elemeként logónkat, mely kifejezi a jövőben Sysco Group Hungary néven működő vállalatcsoport letisztultságát és mérnöki precizitását. A kommunikáció nem merül ki csupán a képi elemekben. A stratégia részeként új csatornákat indítunk, illetve frissítettük a már létezőket is, mint pl. honlapunkat. Célunk a hiteles, célcsoportra szabott kommunikáció, mely bepillantást enged cégünk életébe és tevékenységébe, közvetítve szakmai rátermettségünket és értékeinket.