Túrázással egybekötött faültetés a Decathlon-nal

Energiakorszerűsítéssel foglalkozó vállalatként DNS-ünk részét képezi a környezettudatosság. Mindennapi projektjeink kapcsán pontosan kimutatható, mennyivel csökkent a széndioxid kibocsátás, amellyel nagyban hozzájárulunk az élővilág védelméhez.

Ezen felül is keressük a jó gyakorlatokat, amelyek óvják bolygónkat, ezért megalakulásunk óta több mint 1000 fát ültettünk.

Zöldben Gondolkodunk programunk keretében ősszel a Decathlon Quechua Sportnapján vettünk részt, ahol a környezetvédelem fontosságára hívták fel a figyelmet. A vállalat számos áruháza alkalmazza innovatív, napelemes rendszerrel ellátott parkoló megoldásainkat, amelyek nem csupán a költség-, és energiahatékonyságot növelik, de jelentősen csökkentik a széndioxid kibocsátást is.

A rendezvényen 40 db őshonos fát ültettünk el a Pilis Parkerdő területén, amiben segítségünkre volt Moldován Péter ügyvezető igazgató, Kátay Miklós cégvezető és Rédli András Olimpiai Bronzérmes, Világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó a Sysco-Lux Csoport Öko-Nagykövete.

Sőt, a szemléletformálás érdekében András korszerű LED csomagokat sorsolt ki a résztvevők között, amelyek segítségével két szerencsés máris elkezdhette az energiatakarékoskodást otthonában.